Over Sierbestrating Brabant

Over Sierbestrating Brabant

Ons verhaal

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sierbestrating, kunstgras, tuinen, schuttingen, tuinverlichting en elektra? Bij Sierbestrating Brabant helpen we u van je tuin een comfortabele, persoonlijke en gezellige leefruimte te maken. Van A t/m Z kun je bij ons terecht voor alles wat uw tuin aangaat.

Vestiging Rijen

In de zomer van 2020 zal onze showtuin gereed staan voor u om zo alle voorbeeld bestratingen, klinkers, siertegels en keramische tegels te bewonderen. Tevens worden er ook andere producten/ onderdelen getoond, zoals tuinverlichting , erf afscheidingen, aanlegmaterialen, kunstgras, PVC en dergelijke. daarnaast kunt u ook terecht voor het huren van een aanhanger, aankopen van zand die met de shovel voor u geladen wordt..

Naast particulieren is Sierbestrating Brabant ook de basis voor stratenmakers en hoveniersbedrijven.

Kwaliteit

De kwaliteit van de uitvoering houden we volledig in de hand. Wij zijn een erkend SEB-certificering bedrijf, dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om een erkend bestratingsbedrijf te mogen zijn en volgens ARBO eisen te werk te gaan. Alle materialen worden volgens afspraak geleverd, waarbij snelle leveringen mogelijk zijn. De sierbestrating werkzaamheden, het aanleggen van verlichting, graafwerkzaamheden en het plaatsen van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en dergelijke zijn in handen van ons eigen team van ervaren vakspecialisten .

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget is er een mogelijkheid .

Wij zijn ook te vinden op:

Google
Facebook
Stratenmaker-info.nl
Tuinsites.nl

Advies nodig?:

Direct advies nodig? U kunt ons direct een e-mail sturen en wij antwoorden binnen 2 werkdagen. Ook kunt u bij ons op locatie langskomen. Indien u een offerte wenst te ontvangen, vragen wij de klant van te voren een vrijblijvende afspraak in te plannen zodat wij in alle rust uw wensen kunnen doornemen.

Weinig prijzen op onze website voor bestrating

De meeste fabrikanten geven helaas geen toestemming om te stunten met prijzen op het Internet. Daarom vindt u op onze site bijna geen prijzen voor bestrating. Kom gerust langs om de actuele prijzen te komen bekijken in onze showtuin.

Veel shop -en kijk plezier!

Team Sierbestrating Brabant

0