Schuttingen en tuinafscheidingen

Het hebben van een goede erfafscheiding is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Daarnaast geeft het een veilig en geborgen gevoel.

Of het nu gaat om een houten afscheiding of metaal afscheiding of de vorm toog of recht moet zijn. Bij Sierbestrating Brabant  kunt terecht voor diverse mogelijkheden. Wilt u zelf uw schutting, erf- of tuinafscheiding samenstellen en deze zelf plaatsen? Dan kunt u de benodigde producten los bestellen in onze webshop.

Liever niet zelf plaatsen? Sierbestrating Brabant  plaatst erfscheidingen voor bedrijven en particulieren met professionele materialen en een betrouwbaar installatieteam. Een tuinschutting van goede kwaliteit is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Sierbestrating Brabant installeert de schutting zoals u wilt en uiteraard kan er ook maatwerk toegepast worden, zodat u niet aan de vaste schermmaat gebonden bent.

De schermen kunnen eenvoudig worden gemonteerd in betonnen profielen. Hierdoor raakt het scherm niet de grond waarbij de levensduur van de schermen langer wordt. Tevens monteren wij meestal een afdeklat zodat de slagregen niet in het scherm komt zodat de levensduur langer is waarbij dit niet gebeurd Door de betonprofielen staan de schermen stabiel en steviger met een symmetrisch resultaat. Uiteraard zijn er diverse afmetingen waaruit u uit kunt kiezen .

Het is mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen waarbij wij een passend advies geven. Voor meer informatie kunt u naar ons mailen of kom een keer langs in onze showtuin waar we verschillende opties hebben staan.